perjantai, 15 lokakuu 2010 10:52

B-nuoret/ SM-karsintalohko 1: K-Vantaa vai Pelicans suoraan jatkoon?

Kirjoittanut

B-nuorten SM-sarjan karsintavaihe päättyy viikonloppuna. Lohko 1:ssa viisi joukkuetta on varmistanut paikkansa SM-sarjassa, mutta mikä joukkue menee kuudentena joukkueena suoraan loppusarjaan?

Lohkon kärkijoukkue HIFK on ollut suvereeni. Joukkue on voittanut kaikki kahdeksan otteluaan, joista yksi voitto on tullut jatkoajalla. HIFK:n  maaliero kahdeksasta ottelusta on vakuuttava 52-14. Myös JYP, KalPa, HPK ja Kärpät ovat varmistaneet paikkansa SM-sarjassa ennen päätösviikonloppua.

Kuudennesta tilasta käydään lohkossa vielä tuima kamppailu. K-Vantaa on 10 pisteellään viivan yläpuolella, mutta sillä on enää yksi ottelu jäljellä. Vantaalaiset matkustavat sunnuntaina jumbosijalla olevan Diskoksen vieraaksi. Seitsemäntenä oleva Pelicans pelaa viikonloppuna vielä kaksi ottelua, mutta vastuskin on kova, kun se kohtaa kotonaan JYPin ja vieraissa Kärpät.

Toisen ristiinkarsintaotteluihin jatkavan joukkueen paikan ratkaisevat K-Espoo ja SaiPa. Joukkueet kohtaavat sunnuntaina lohkovaiheen päätösottelussaan Lappeenrannassa.

Sarjataulukko ennen päätöskierroksia:


Olet nyt

Lisää B-nuorten SM-sarjan uutisia