perjantai, 15 lokakuu 2010 11:29

C-nuorten SM-karsinta myös päätökseen viikonloppuna

Kirjoittanut

C-nuoret ratkaisevat viimeiset suoraan SM-sarjaan jatkavat joukkueet viikonloppuna. Neljästä lohkosta 12 joukkuetta jatkaa SM-sarjaan ja kaksi muuta jatkoonmenijää ratkaistaan ristiinkarsintaotteluissa.

Lohko 1:ssa Jokerit on hävinnyt vain yhden yhdeksästä ottelustaan maalierolla 68-17. Kakkosena oleva TPS on tehnyt Jokereita enemmän maaleja (73), mutta hävinnyt Jokerien lisäksi myös lohkokolmonen HPK:lle. Ristiinkarsintapaikalla on tällä hetkellä K-Kissat pisteen etumatkalla TuToon.

Lohko 2:n kärkijoukkue Ässät on voittanut kahdeksasta ottelustaan kuusi ja pelannut kahdesti tasan. Tappara on lohkon kakkosena pisteen Ässien takana. HIFK:lla on kolmantena 11 pistettä - neljä pistettä enemmän kuin ristiinkarsintapaikalla olevalla Lukolla.

Lohko 3:ssa kärkikolmikko Ketterä, Blues ja Ilves ovat erottuneet. Lohkonelonen Titaanit venyi tasapeliin Ketterää vastaan ja nousi nelospaikalle ohi Pelicansin. Lahtelaiset ovat tosin pelanneet nousujohteisesti, sillä neljästä viime ottelustaan se on voittanut kolme - myös sarjakärki Ketterän.

Lohko 4 on karsintalohkoista kaksijakoisin. Kärpät, KalPa ja JYP ovat selvät jatkoonmenijät ennen päätösviikonloppua. Ristiinkarsintaan etenevän joukkueen paikka on vielä auki, sillä Laser HT:n ja Sportin eroa on vain piste. Kumpikin joukkue kohtaa vielä sarjajumbo RoKin, jolla on myös mahdollisuutensa jatkoon, vaikka kasassa on vasta yksi piste.

Olet nyt

Lisää B-nuorten SM-sarjan uutisia