keskiviikko, 09 lokakuu 2013 13:00

Leijona-kiekkokoulu tulee taas!

Kirjoittanut Heidi Viljakainen

Jokavuotinen Leijona-kiekkokoulu kutsuu taas lapsia liikkumaan ja leikkimään. Alle 8-vuotiaille lapsille tarkoitettuun toimintaan pääsee mukaan ottamalla yhteyttä omaan lähiseuraan.

 

 

 

 

Alle 8-vuotiaille lapsille tarkoitettu Leijona-kiekkokoulu tarjoaa lapsille pääsyn luistelemaan, pelaamaan ja leikkimään koulutettujen ohjaajien johdolla. Kiekkokoulun tapahtumat sisältävät erilaisia lajiteknisiä harjoituksia, kuten kiekon- ja mailankäsittelyä. Harjoitukset on mukautettu lapsen ikä- ja taitotasoa vastaaviksi, joten lapsen on mahdollista olla mukana Leijona-kiekkokoulussa jopa kolmen vuoden ajan.

 

Tänä vuonna lähes 200 seuraa ja 12 000 lasta ottaa osaa Leijona-kiekkokouluun, muodostaen siitä Suomen suurimman lasten jääkiekkojoukkueen. Kiekkokoulun ohjaajat ovat läpikäyneet Suomen Jääkiekkoliiton peruskoulutuksen ja osallistuneet täydennyskoulutukseen. Leijona-kiekkokoulussa ohjaajilla on käytössään valmiit harjoitusohjelmat, joita voidaan soveltaa taidoiltaan eritasoisille lapsille.

 

Lisää Leijona-kiekkokoulusta voi kysyä lähimmästä seurasta. Mukaan pääsee, vaikka toiminta olisi jo ehtinyt syyskauden osalta käynnistyä.

 

Etsitkö Leijona-kiekkokoulua?

Sporttiturva

Tarvitsetko varusteet?

Lataa ja tutustu


Lue lisää jääkiekosta koko perheen harrastuksena ja vanhempien roolista kiekkoilevien junioreiden taustalla Lätkäperheen pelikirjasta – lataa PDF suomeksiruotsiksi!

Etsi sivustolta