maanantai, 11 tammikuu 2016 16:41

Asuuko perheessänne seuraava Laine? Leijona-kiekkokouluun pääsee mukaan läpi kauden!

Kirjoittanut Toimitus

Jos Nuorten MM-kisat aiheuttivat perheenne pienimmille kiekkokuumeen, kannattaa nyt jos koska olla yhteydessä omaan lähiseuraan. Kiekkokausi on jo hyvässä vauhdissa, mutta alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoittuihin Leijona-kiekkokouluihin pääsee mukaan myös kesken kauden. Leijona-kiekkokoulu löytyy tänä vuonna jokaisesta Suomen junioriseurasta ja mukaan ovat tervetulleita kaikki, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta.

Leijona-kiekkokoulussa opetuksen ja toiminnan laatu varmistetaan vuosittain paikallisesti toteutettavilla seurojen vastuuhenkilöiden rehtorikoulutuksilla. Ohjaajilla on käytössään valmiit ohjeet ja esimerkkiharjoitteet, joilla tulevaisuuden Leijona-tähdet opetetaan luistelun ja jääkiekon saloihin leikin varjolla, ikä- ja taitotasot huomioiden.


- Koska Leijona-kiekkokouluissa on lähtökohtaisesti mukana eritasoisia ja -ikäisiä lapsia, mukaan on helppo tulla myös kesken kauden. Omantasoista ohjausta on varmasti saatavilla kunhan intoa riittää. Varusteiksi riittävät alkuun luistimet, kypärä ja kaulasuoja sekä sisäjäälle soveltuvat vaatteet, Suomen Jääkiekkoliiton juniori- ja seuratoimintajohtaja Turkka Tervomaa kertoo.
- Monesta Leijona-kiekkokoulusta löytyy myös omat tyttöryhmät, mutta tytöt kyllä pärjäävät hienosti myös sekaryhmissä, eli rohkeasti mukaan vaan.

Parhaiten oman lähiseuran Leijona-kiekkokoulun harjoitusvuorot selviävät olemalla yhteydessä seuraan. Tervetuloa mukaan Suomen suurimpaan Leijona-joukkueeseen!

 

 

 

Olet nyt

Etsitkö Leijona-kiekkokoulua?

Sporttiturva

Tarvitsetko varusteet?

Lataa ja tutustu


Lue lisää jääkiekosta koko perheen harrastuksena ja vanhempien roolista kiekkoilevien junioreiden taustalla Lätkäperheen pelikirjasta – lataa PDF suomeksiruotsiksi!

Etsi sivustolta