perjantai, 09 lokakuu 2015 13:27

Tyttöjen ja poikien Leijona-kiekkokoulussa mukana kaikki Suomen junioriseurat

Kirjoittanut Toimitus

Leijona-kiekkokoulu löytyy tänä vuonna jokaisesta Suomen junioriseurasta. Mukaan ovat tervetulleita kaikki alle 8-vuotiaat lapset sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta. Leijona-kiekkokoulun kauden 2015-16 virallinen avausviikonloppu on 10.-11.10.2015.

- Tänä vuonna olemme panostaneet erityisesti tyttöryhmiin, joita löytyy jo useasta seurasta. Omien ryhmien lisäksi tytöt pärjäävät hienosti myös sekaryhmissä, joissa opetus tapahtuu leikin varjolla lähtötaidot huomioiden, Suomen Jääkiekkoliiton juniori- ja seuratoimintajohtaja Turkka Tervomaa kertoo.

Satsaus tyttöryhmiin näkyy myös varustepuolella: Leijona-kiekkokoulupaitojen valikoima kasvoi tälle kaudelle tyttöjen pinkillä paidalla. Kokonaisuudessaan varustetoimitukset on pyritty hoitamaan aiempaa helpommin, seurat ovat voineet hankkia varusteensa suoraan erikseen sovituista urheiluliikkeistä.

Opetuksen ja toiminnan laatu varmistetaan myöhemmin syksyllä paikallisesti toteutettavilla seurojen vastuuhenkilöiden rehtorikoulutuksilla. Leijona-kiekkokoulukouluttajia on mukana ennätysmäärä ja tänä vuonna myös tyttökiekkokouluttajat on koulutettu Leijona-kiekkokouluja silmällä pitäen.

Leijona-kiekkokoulujen virallinen aloitusviikonloppu on 10.-11. lokakuuta. Toiminta seuroissa voi alkaa jo aikaisemmin, joten parhaiten oman Leijona-kiekkokoulun aloituspäivämäärä ja harjoitusvuorot selviävät olemalla yhteydessä lähiseuraan. Tervetuloa mukaan Suomen suurimpaan Leijona-joukkueeseen!

 

 

Olet nyt

Etsitkö Leijona-kiekkokoulua?

Sporttiturva

Tarvitsetko varusteet?

Lataa ja tutustu


Lue lisää jääkiekosta koko perheen harrastuksena ja vanhempien roolista kiekkoilevien junioreiden taustalla Lätkäperheen pelikirjasta – lataa PDF suomeksiruotsiksi!

Etsi sivustolta