maanantai, 30 maaliskuu 2015 13:57

Leijona-kiekkokoulut kesälomalle - uusi kausi alkaa lokakuussa

Kirjoittanut Toimitus
Keuruulaisen KeuPan sunnuntaina pelatussa 2007–2008 syntyneiden Leijona-kiekkokouluturnauksessa palkitut joukkueidensa Herrasmiespelaajat yhteiskuvassa ottelun jälkeen. Karstula Arenassa on palkittu Herrasmiespelaajat jokaisessa kauden aikana pelatussa ottelussa: palkinnon tavoitteena on edistää muiden pelaajien kunnioittamista, reilua peliä ja turvallisuutta. Herrasmiespelaajat on valittu ottelun tuomareiden ja vastustajajoukkueen johdon toimesta. Keuruulaisen KeuPan sunnuntaina pelatussa 2007–2008 syntyneiden Leijona-kiekkokouluturnauksessa palkitut joukkueidensa Herrasmiespelaajat yhteiskuvassa ottelun jälkeen. Karstula Arenassa on palkittu Herrasmiespelaajat jokaisessa kauden aikana pelatussa ottelussa: palkinnon tavoitteena on edistää muiden pelaajien kunnioittamista, reilua peliä ja turvallisuutta. Herrasmiespelaajat on valittu ottelun tuomareiden ja vastustajajoukkueen johdon toimesta. Jari Niskanen

Alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitetut Leijona-kiekkokoulut päättävät kautensa maaliskuun lopussa. Ympäri Suomen seuroissa toimineet Leijona-kiekkokoulut liikuttivat talven aikana noin 12 000 lasta lähes 200 seurassa.

Uusi kausi alkaa taas lokakuussa: mukaan syksyllä käynnistyviin Leijona-kiekkokouluihin ovat tervetulleita niin uudet tulokkaat kuin jo aiemmin mukana toiminnassa olleet lapset. Myös vanhemmat voivat halutessaan sitoa hokkarit jalkaansa, ohjaajia tarvitaan mukaan jäälle auttamaan Leijona-kiekkokoulun vetäjien urakkaa.

Leijona-kiekkokoulut tarjoavat kerran viikossa pääsyn jäälle luistelemaan, leikkimään ja pelaamaan koulutettujen ohjaajien opastamana. Tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua ja kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Harjoitteet mukautetaan lapsen ikä- ja taitotasoa vastaaviksi, minkä ansiosta lapsi voi olla mukana Leijona-kiekkokoulussa jopa kolmen vuoden ajan.

Tarkempaa tietoa oman paikkakunnan Leijona-kiekkokoulujen kauden 2015–16 aikatauluista saa paikallisesta seurasta.  


 

Olet nyt

Etsitkö Leijona-kiekkokoulua?

Sporttiturva

Tarvitsetko varusteet?

Lataa ja tutustu


Lue lisää jääkiekosta koko perheen harrastuksena ja vanhempien roolista kiekkoilevien junioreiden taustalla Lätkäperheen pelikirjasta – lataa PDF suomeksiruotsiksi!

Etsi sivustolta