sunnuntai, 26 elokuu 2018 14:45

Nuorten Leijonien Otto Kivenmäki harmitteli Venäjä-pelin alkua: "Valitettavasti meni vastustajalle"

Kirjoittanut
Otto Kivenmäki. Otto Kivenmäki. Pasi Mennander

Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen ykkösketjussa hyökännyt Otto Kivenmäki oli osallisena molemmissa Nuorten Leijonien maaleissa, mutta 2-3-tappio Venäjälle jäi harmittamaan.

- Ensimmäisessä erässä vähän nukuttiin. Emme varmaan ole tottuneet tällaisiin aamupeleihin ja mentiin sitten vaan vähän katselemaan siihen. Kaveri iski siihen sitten kaksi häkkiä, Kivenmäki sanoi.

Ensimmäisen erän jälkeen Venäjä johti ottelua maalein 2-0.

- Erätauolla puhuttiin jengin kesken ja menimme toiseen erään ihan eri ilmeellä. Paransimme peliämme, pääsimme hyökkäämään ja luomaan maalipaikkoja. Pysyimme kiekossa ja saimme enemmän otetta peliin.

Toisessa erässä maalinteossa onnistui Suomi. Elias Laitamäki teki Kivenmäen syötöstä 1-2-kavennusmaalin. Kolmannen erän alussa oli Kivenmäen vuoro onnistua, hän viimeisteli 2-2-tasoituksen Henri Jokiharjun syötöstä ajassa 43.26.

- Kolmannessa erässä oli aika tasaista. Kumpikaan joukkue ei ollut niskan päällä, ja oli niin tai näin, että kumpi sen kolmannen maalin saa. Valitettavasti se meni vastustajalle.

Artyom Galimov teki Venäjän 3-2-voittomaalin ajassa 51.47. Ajassa 58.52 Suomi veti maalivahti Justus Annusen maaliltaan, mutta tasoitusmaalia Nuoret Leijonat ei saanut tehtyä.

- Oma pelini meni ihan ookoo, tuli pari pomppua ja sain pari pistettäkin. Kiekollinen pelaaminen meni ihan hyvin, pystyin tuottamaan omalle joukkueelle paikkoja. Parannettavaakin jäi, omassa päässä äijät vähän hukkuivat, mutta muuten kokonaisuudessaan ihan hyvä peli, Kivenmäki arvioi omaa pelaamistaan.

Ottelun tilastotapahtumat tulospalvelussa
Näillä kentällisillä Nuoret Leijonat lähti Venäjä-peliin
Turnauksen tapahtumasivu Leijonat.fi:ssä
Kaikki U20-uutisotsikot Leijonat.fi:ssä

 

 

Olet nyt

Lisää U20-uutisia