lauantai, 21 heinäkuu 2018 19:58

Nuoret Leijonat valmistautuu Tshekki-otteluihin - Joukkue kokoontui lauantaina Vierumäellä - Video

Kirjoittanut
Päävalmentaja Jussi Ahokas puhui joukkueelleen leirin avaustilaisuudessa. Päävalmentaja Jussi Ahokas puhui joukkueelleen leirin avaustilaisuudessa. Pasi Mennander

Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue kohtaa maanantaina ja tiistaina pelattavissa maaotteluissa Tshekin. Valmistautuminen maaotteluihin käynnistyi lauantaina Vierumäellä.

Nuorten Leijonien testi- ja otteluleiri käynnistyi lauantaina puoliltapäivin. Lounaan jälkeen joukkue kokoontui aloituspalaveriin, jossa käytiin läpi leirin ohjelmaa sekä koko kauden teemoja ja tavoitteita.

- Kaikki mitä täällä teemme vie joukkuettamme kohti vuodenvaihteen MM-turnausta, päävalmentaja Jussi Ahokas korosti avauspuheenvuorossaan.

Palaverin jälkeen käynnistyivät testit Vierumäen urheiluhallissa ja testiasemalla. Parin tunnin pituinen testirupeama oli joukkueen ainoa urheilusuoritus lauantaina, ensimmäiset oheis- ja jääharjoitukset ovat ohjelmassa sunnuntaina aamupäivällä.

Leiri huipentuu maanantai- ja tiistai-iltoina Vierumäellä pelattaviin Tshekki-otteluihin. Molemmat pelit käynnistyvät kello 18:30 ja niistä on suora lähetys Leijonien verkkopalvelussa.

Videolla joukkueen saapuminen avaustilaisuuteen:

 

Olet nyt

Lisää U20-uutisia