lauantai, 26 joulukuu 2015 23:59

Saku Koivu - ”Tuntuu ylpeältä ja hienolta”

Kirjoittanut Leeni Pellinen
Saku Koivu - ”Tuntuu ylpeältä ja hienolta” Pasi Mennander.

Hartwall Arenan lehtereilläkään eivät silmäkulmat säilyneet kostumatta, kun ikimuistoisen Tupu-Hupu-Lupu –ketjun pelipaidat vedettin arenan kattoon.

Saku Koivu kertoo, että tällaisena päivänä sitä pysähtyy miettimään uraansa ja vielä kun näkee kuvanauhoja, niin muistot palaavat väistämättä mieleen.

- On hetkiä, joita suuri yleisö ei näe, niin ne merkkaa siellä tunne puolella eniten. Fiilikset voitto- tai tappiopelin jälkeen, kun lähtee loppuverryttelyyn tai näkee Leijonajoukkueen kanssa pitkästä aikaa uudestaan. Niihin on aika vaikea löytää sanoja, mutta tuntuu ylpeältä ja hienolta, miettii Koivu huikeaa maajoukkueuraansa.

Koivu on kiittää Suomen jääkiekkoliittoa ja kisajärjestäjiä siitä, että sai urallaan tällaisen päätöksen – yhdessä Jeren ja Villen kanssa.

- Harva muistaa, että meidän yhteinen taival Leijonissa käynnistyi jo 1993 Nuorten MM-kisoista Gävlestä, muistuttaa Koivu.

Pitkäaikaisen Leijona-kapteeni ura sai hienon päätöksen ja hänelle oli erityisen tärkeä jakaa yhdessä Ville Peltosen ja Jere Lehtisen kanssa.

 

Olet nyt

Lisää U20-uutisia

U20 Nuorten Leijonien ohjelma 2020-21

18.07.-23.07.2020:
Testi- ja otteluleiri, Vierumäki

25.08.-30.08.2020:
Jää- ja otteluleiri, Lappeenranta & Imatra


Kauden muut tapahtumat vahvistetaan myöhemmin.