tiistai, 28 heinäkuu 2015 09:48

U20 // Pikahälytyksellä mukaan liittynyt Waltteri Hopponen: ”Tuon joukkueeseen fyysistä pelaamista”

Kirjoittanut
185-senttisen Waltteri Hopposen kauden tavoitteita ovat peliajan saaminen Liigassa ja pääsy alle 20-vuotiaiden MM-kotikisoihin. 185-senttisen Waltteri Hopposen kauden tavoitteita ovat peliajan saaminen Liigassa ja pääsy alle 20-vuotiaiden MM-kotikisoihin. Pasi Mennander

Hämeenlinnan Pallokerhon sopimuspelaaja Waltteri Hopponen liittyi maanantaina alle 20-vuotiaiden maajoukkueen Vierumäellä leireilevään ryhmään. Vielä viime viikolla Hopponen oli maajoukkueen papereissa varamies, mutta hän pääsi lopulta peruutuksien kautta mukaan leirille.

Hopponen oli mukana maajoukkueessa edellisen kerran vuosi sitten vastaavalla leirillä, ja hän taistelee jälleen paikasta Lake Placidissa järjestettävään turnaukseen matkaavassa joukkueessa.

- En ole hirveästi ehtinyt miettiä tulevaa turnausta tai sitä pääsenkö sinne, mutta totta kai aina lähden innolla mukaan maajoukkuetehtäviin, Hopponen tuumii.

- Tuon joukkueeseen fyysistä pelaamista. Teen kovasti töitä joukkueen eteen, ja työnteon kautta pyrin ottamaan paikan joukkueesta. Lake Placidissa tiedossa olisi kovia pelejä muun muassa Yhdysvaltoja vastaan. He osaavat pelata pienessä kaukalossa ja tulevat siellä kovaa päälle, Hopponen tietää.

Hopponen pelasi kaksi edellistä kautta Pohjois-Amerikassa WHL- ja USHL-sarjoissa. HPK:n kanssa hän teki toukokuussa 2+1-vuotisen sopimuksen. Peliaika Liigassa ei ole automaattista, mutta Hopponen luottaa omiin vahvuuksiinsa.

- Minun pitää ansaita HPK:ssa peliaika samalla tavalla kuin maajoukkueessakin. Teen kovasti töitä kaukalossa, Hopponen päättää.

 

Nuorten MM-kisat pelataan Helsingissä 26.12.2015-5.1.2016. Liput myynnissä Lippupisteessä.

 

Olet nyt

Lisää U20-uutisia