lauantai, 29 joulukuu 2012 09:02

U20: Elämää Tshekki-pelin jälkeenkin

Kirjoittanut Timo Bäckman
U20: Elämää Tshekki-pelin jälkeenkin Timo Bäckman

Perjantaina pelatun Tshekki-pelin jälkeen kopissa oli todella hiljaista. Päävalmentajan puheen jälkeen joukkue mietti porukalla missä epäonnistuttiin ja mitä voidaan tehdä paremmin seuraavissa peleissä.

Turnaushan jatkuu ja kaikki on edelleen omissa käsissä ja oma tekeminen ratkaisee. Huolto sai Miro Aaltosen kainolosauvat tuunattua hieman mukavammiksi, ja matka kohti jo aiemmin luvattua McDonadlsia saattoi alkaa. Tietysti poliisisaattueessa. Koko päivän jatkunut lumisade oli sotkenut tiet kokonaan, eikä tuota Suomesta tuttua aurauskalustoa näkynyt missään.

Voimakkaasti erilaisia pillejä soitellen poliisiauto saatteli joukkueen kuitenkin perille ja McDonaldsissa joukkueen saapuminen sai aikaan varsinaisen ”Ufa Suuren sirkuksen” . Lopulta jotain kuitenkin saatiin evääksi bussiin.
Matka jatkui hotellin kautta kohti UFA-areenaa ja ottelua Venäjä-USA. Oli mukava käydä ottelussa, jossa oli tunnelmaa ja ihmisiä, sillä hall oli loppuunmyyty 7600, toisin kuin siinä vanhemmassa hallissa, jossa Suomen alkusarja pelataan.

Tänään on alkusarja viimeinen välipäivä ja joukkue aloittikin aamunsa klo 9.30 aamiaisella sekä kentällispalavereilla. Jäälle lähdetään klo 11.20 ja tunnin jääharjoitus on 12.45-13.45, Onneksi hallimme on niin lähellä, että liikenne ei meidän aikatauluja sotke. Toisin kävi eilen esimerkiksi Ruotsille, joka joutui kävelemään loppumatkan peliinsä bussin juututtua ruuhkaan. Harjoituksen jälkeen muutamia median haastatteluita ja takaisin hotellille lounaalle.

Loukkaantunut Miro Aaltonen saateltiin myös kotimatkalle ja hänen on määrä saapua Suomeen yhdessä saattajansa kanssa klo 17.30 laskeutuvalla Moskovan koneella. Koko joukkue toivoo Mirolle pikaista paranemista ja paluuta kaukaloon.

Illalla ruokailemme paikallisessa Sherlock Holmes -pihviravintolassa, ja joukkue lataa vielä sen jälkeen itseään palaverissa kohti huomista Sveitsi-peliä. Huomenna Nuoret leijonat jälleen murisevat, ja matka kohti yhteistä tavoitetta jatkuu.

Olet nyt

Lisää U20-uutisia