×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 83

perjantai, 30 joulukuu 2011 23:53

Nuoret Leijonat Tanskan kimppuun - Rautakorven ennakkoarvio pelistä!

Kirjoittanut

leijonat_logo_644x413.jpg

Nuorten Leijonien MM-turnauksen kolmas ottelu alkaa Edmontonin Rexall Placessa muutaman tunnin kuluttua. Jääkiekkoliiton huippu-urheilujohtaja Jukka Rautakorpi uskoo vastaan luistelevan Tanskan pystyvän pelaamaan hyökkäyspäässä yllättävän kiekollista peliä muutamien taitavien yksilöidensä avulla.


Rautakorpi sanoo Tanskan kanadalaisvalmentajien työnjäljen näkyvän joukkueen pelaamisessa.

- Tanskan nikkarikoutsien myötä joukkue pelaa paljon omista ulos, mutta ei paineista hyökkäyspäässä niin paljon kuin pohjoisamerikkalaiset yleensä. He pelaavaat myös paljon keskialueen trappia ja he pystyvät jopa yllättämään hyökkäysalueen kiekollisella pelillään Rautakorpi uskoo.

Suomen joukkueen matkassa Kanadassa kulkeva Rautakorpi tiivistää Nuorten Leijonien pelisuunnitelman ytimekkäästi.

- Hyökkäyspelaamisen pitää tukea puolustamista, hyökkäykset eivät saa katketa kesken.

Tämä tarkoittaa, että kiekollista pelaajaa pitää tulla auttamaan mahdollisimman läheltä ja syöttöjen on pysyttävä tarpeeksi lyhyenä.

- Jos joukkueen onnistuu luomaan 2-1 -tilanteita, tulee sitä kautta myös maalipaikkoja. Näin kävi USA-pelin kolmannessa erässä, kun jenkit prässäsivät kovaa päälle, Rautakorpi kertaa.

Suomi-Tanska ottelu alkaa Suomen aikaa kello 03.00. Leijonat.fi seuraa Twitterissä ottelua ja muuta mielenkiintoista ohjelmaa Edmontonin Rexall Placessa. CANAL+:n lähetys ottelusta alkaa kello 02.55.


 

Olet nyt

Lisää U20-uutisia

U20 Nuorten Leijonien ohjelma 2020-21

18.07.-23.07.2020:
Testi- ja otteluleiri, Vierumäki

Kauden muut tapahtumat vahvistetaan elokuussa.