tiistai, 15 huhtikuu 2014 18:06

Tämä Pikkuleijona oli ampumaradan valtias - "Onnistumisen takana…lahjakkuus!"

Kirjoittanut Hanni Hopsu
Ampumaradan kingillä hymy herkessä! Ampumaradan kingillä hymy herkessä! Jukka Raittila.

Tiistai-iltapäivänä Pikkuleijonilla oli ohjelmassa aktiviteettia, joka vaati äärimmäistä tarkkuutta ja keskittymiskykyä sekä myös ripauksen lahjakkuutta - tosin, taisipa joku sitä tuuriksikin kutsua.  Ampumaradan Robin Hoodiksi osoittautui Waltteri Hopponen, joka ampui rikki neljä kiekkoa, ja päihitti lopuksi myös joukkueenjohdon edustajat.  

”No mikäs pojan on ampuessa, kun sen on pitänyt oppia varomaan kaiken maailman kojootteja siellä preerialla”, kuului mutina nuoren kiekkoilijan ampumatyöskentelyä sivusta seuranneesta joukosta - äänessä saattoi erottaa vivahteen katkeruutta. Tosin, Hopposelle jos jollekin kojoottien ulvonta on voinut tulla tutuksi, sillä Espoossa syntynyt hyökkääjä pelasi viime kaudella Yhdysvaltain junioripääsarja USHL:ssä Sioux Cityssä, mikä sijaitsee Iowan osavaltion länsiosassa. 

Mutta minkä selityksen Hopponen itse antoi erinomaiselle suoritukselleen? 

”No kyllähän sä nyt aina siihen osaat vastata, että miksi olet niin hyvä!” Manu Honkanen vinoili vieressä Hopposen pohtiessa vastaustaan tarkkaan. 

”No tässäkin, niin kuin monessa muussakin lajissa, onnistumiseni takana oli ilmiselvästi lahjakkuus”, ammuntamestari tokaisi lopulta ja sai muut pelaajat ympärillään purskahtamaan nauruun. Hyökkääjä vakuutti pärjänneensä suvereenisti myös joukkueen muissa ryhmäytymisaktiviteeteissa. 

”Kokkauspuuhiin en kyllä valitettavasti päässyt osallistumaan, mutta epäilemättä olisin loistanut keittiössäkin. Voimistelu puolestaan meni hyvin ja hauskaakin se oli! Melko vaikeaa puuhaa, kun me ei olla ihan venyvimmästä päästä, mutta ainakaan ei voinut olla nauramatta!”

Hopponen nimesi Kaapo Kähkösen pahimmaksi vastustajakseen ampumaradalla, mutta myönsi silti voittonsa olleen ylivoimainen. 

{media load=media,id=1262,width=450,align=left,display=inline}