perjantai, 30 lokakuu 2015 11:38

U17: Pelaajat kovilla Kanadan-matkalla - Perjantaina päästään pelaamaan!

Kirjoittanut Mikko Palsola
Kuva tiistain harjoituksista Tikkurilassa. Kuva tiistain harjoituksista Tikkurilassa. Pasi Mennander

Suomen alle 17-vuotiaiden poikien maajoukkue valmistautuu kauden päätapahtumaansa Kanadan Fort St. Johnissa. Takana on vuorokauden pituinen matka ja ensimmäinen päivä kisamaisemissa. Perjantaina ohjelmassa on ensimmäinen ottelu. Joukkueenjohtaja Mikko Palsola raportoi!

Ensimmäinen päivä takana ja pelaajat ovat ansaitulla yöpuulla. Keskiviikko oli joukkueelle todella rankka, sillä matka Suomesta tänne pelipaikalle kesti 24 tuntia ja pääsimme majoittumaan kello 2:30 paikallista aikaa. Siihen kun lisätään 9 tunnin aikaero, niin todella koville pelaajat ovat joutuneet, mutta leijona ei valita.

Torstaiaamuna oli herätys kello 9:30. Päivän isoin tavoite oli päästä kiinni paikalliseen päivärytmiin. Aamupalan jälkeen hallille ja koppi kuntoon, sitten pieni puolen tunnin herättely ulkona, suihku ja paluu hotellille syömään. Iltapäivä rauhallisesti ja valmennus piti pienen palaverin joukkueelle siitä, mikä on meidän tapamme pelata.

Palaverin jälkeen hallille ja ennen jäälle menoa henkilökuvat ja joukkuekuva järjestäjien taholta. Tunnin hyvä harjoitus jäällä, palauttava loppuveryttely ja hyvä ruokailu kuuluivat loppupäivän ohjelmaan.

Perjantaina ohjelmassa on ensin aamujää ja sitten harjoitusottelu Tshekkejä vastaan.

Kyllä huomaa, että olemme Kanadassa. Hallilla on iso määrä vapaaehtoisia ihmisiä auttamassa joukkueita ja huolehtimassa siitä, että kaikki toimii. Huomaa, että tämä tapahtuma on todella tärkeä heille.

Alle 17-vuotiaiden World U17 Hockey Challenge -turnaus käynnistyy sunnuntaina.

 

 

Viimeksi muutettu perjantai, 30 lokakuu 2015 11:41

Etsi sivustolta