sunnuntai, 18 elokuu 2013 20:04

U17: Venäjä viimeisteli terävämmin - Otteluraportti Vierumäeltä

Kirjoittanut Joukkueenjohtaja Max Kolu

Suomi ja Venäjä iskivät alle 17-vuotiaiden maaottelussa Vierumäellä lauantaina yhteensä 14 maalia. Sunnuntaina verkko heilahti enää viisi kertaa. Suomella oli sunnuntainakin edellytykset voittoon, mutta lopulta Venäjä oli parempi jatkoajalla. Tässä joukkueenjohtaja Max Kolun raportti!

Suomella oli jälleen kaikki avaimet voittoon, mutta Venäjä terävämmällä viimeistelyllä vei ottelun jatkoajalla lukemin 3-2.

Suomen ja Venäjän kohtaaminen oli huomattavasti tarkempaa peliä kuin päivää aikaisemmin. Myös numerot kertovat sen. Tosin molemmat maalivahdit, jotka valittiin ottelun parhaiksi, esittivät hyviä otteita ja pitivät loppulukemat niinkin pieninä.

Joidenkin pelaajien jaloissa näkyi myös pientä leiriväsymystä, vaikka kaiken kaikkiaan pelissä oli mukavasti vauhtia. Suomi oli lukenut hyvin Venäjän karvauspelin ja pääsi hyvällä vauhdilla ja helpoilla syötöillä omista keskialueen yli näyttäviin maalintekotilanteisiin.

Tilanteita oli tehdä maaleja paljon enemmänkin, mutta valmius ja terävyys eivät olleet vielä riittävällä tasolla. Suomen maaleista vastasivat Petrus Palmu upealla ilmaveivillä, sekä Palmun ja Julius Nättisen syötöistä Sami Tavernier.

Suomen maalia vartioi ottelun parhaana palkittu HIFK-vahti Christian Heljanko.

 

 

Viimeksi muutettu tiistai, 15 lokakuu 2013 23:43

Etsi sivustolta