tiistai, 18 lokakuu 2016 09:41

Jukurien Mikko Kokkosella melkoinen viikko - Tiistaina debyytti Liigassa - Viikonloppuna ensiesiintyminen Leijonissa

Kirjoittanut
Mikko Kokkonen oli mukana Jääkiekkoliiton Future Olympic Lions -leirillä toukokuussa. Mikko Kokkonen oli mukana Jääkiekkoliiton Future Olympic Lions -leirillä toukokuussa. Pasi Mennander

Mikkelin Jukurien 15-vuotias puolustaja Mikko Kokkonen pelaa tiistaina ensimmäisen ottelunsa Liigassa. Jukurit vahvisti asian Twitterissä tiistaiaamuna. Jukurit kohtaa illalla kotiottelussaan Porin Ässät.

Mikko Kokkonen on nimetty myös alle 16-vuotiaiden maajoukkueeseen, joka pelaa viikonloppuna kolme ottelua Saksaa vastaan. Kyseessä ovat vuonna 2001 syntyneiden ikäluokan ensimmäiset viralliset maaottelut.

Kokkonen teki syyskuussa kolmen vuoden pituisen sopimuksen Jukurien kanssa. Hän liittyi mikkeliläisten liigaryhmän harjoitusrinkiin keväällä ja vakuutti valmennusjohdon uuden kauden harjoitusotteluissa.

- En voisi kuvitella parempia olosuhteita kehittyä jääkiekkoilijana kuin täällä Mikkelissä. Valmennus on äärimmäisen laadukasta, ympärillä hyviä pelaajia ja koulunkäynnillekin on löytynyt hyvä toimintamalli, sanoi peruskoulun yhdeksättä luokkaa käyvä Kokkonen Jukurien verkkosivuilla syyskuussa.

Alkukaudesta Kokkonen on pelannut Nuorten SM-liigassa. Kolmessatoista ottelussa hän on merkkauttanut tehot 3+3=6.

Kokkonen on syntynyt 18.1.2001. Hän on 180 senttimetriä pitkä, painaa 86 kilogrammaa ja laukoo vasemmalta (left).

 

Olet nyt

Lisää U16-uutisia