sunnuntai, 18 joulukuu 2011 00:46

Tanska sai selkäsaunan alle 16-vuotiailta - Otteluraportti!

Kirjoittanut JOUKKUEENJOHTAJA TUOMO KÄRKI

111217_U16_FIN_DEN_02.jpg

Alle 16-vuotiaiden poikien taival Nordic Cupissa Ahvenanmaalla jatkui lauantaina voitokkaasti. Tanska poistui kaukalosta 1-7-tappion kärsineenä. Tässä joukkueenjohtaja Tuomo Kärjen otteluraportti!


Nordic Cup
MJ-96 U16 17.12.2011, Ahvenanmaa – Maarianhamina
Suomi-Tanska 7-1

111217_U16_FIN_DEN_01.jpg1. erä (4-0)
Suomi sai hyvän alun otteluun ja otti heti ensimmäisen viiden minuutin aikana pelin haltuunsa luoden toistuvasti tilanteita Tanskan päätyyn. Tanskan oli pyrittävä estämään Suomen voimakas tilanvoittopeli asettamalla viisi pelaajaa pelin alle keskialueella ja sumputtamalla maalinedusta ylimiehityksellä. Erän loppua kohden maalipaikkoja alkoi löytyä puolustusmuurin läpi ja Suomi teki kolme maalia kahden minuutin sisällä.

2. erä (2-1)
Toinen erä alkoi myös hyvällä tilavoittopelillä kohden Tanskan maalia. Liika henkilökohtainen maalintekoinnokkuus kuitenkin sekoitti viisikon pelirytmin erän loppua kohden. Tämä näkyi erityisesti kiekon kuskaamisena hyvin puolustavaa Tanskaa vastaan. Syöttöketjujen puute hidasti peliä, jonka seurauksena hyökkäyksen rytmiin ei saatu viisikkopelaamiseen tarvittavaa jatkumoa.

3. erä (1-0)
Kolmas erä oli illan myöhäisottelussa pelanneilta Suomelta ja Tanskalta enemmän pelin loppuun asti pelaamista kuin pelillisten hienouksien esittämistä. On selvää, että huomenna loppuottelussa Ruotsia vastaan tulee kyetä pelaamaan ehjät kokonaiset 60 minuuttia niin puolustus- kuin hyökkäyssuuntaan.

111217_U16_FIN_DEN_03.jpg- Tänään oli taasen hieman erilainen peli kuin eilen Norjaa vastaan, koska Tanska lähti selvästi puolustamisen kautta peliin ja pyrki iskemään tilaisuuden tullen vastaiskuilla. Huomenna on loistava tilaisuus mitata joukkueen sekä yksittäisten pelaajien kykyä omaksua pelillisiä asioita ja niiden siirtämistä joukkueena pelaamiseen tämän viikon mittaisella aikajaksolla, miettii valmentaja Marko Ojanen huominen loppuottelu mielessään.

Maalinteossa ja syötöissä Suomelta onnistuivat:
Antti Kauppinen 2+0, Otto Nieminen 1+1, Kasperi Kapanen 1+1, Joel Kiviranta 1+0, Miikka Pitkänen 1+1, Antti Kalapudas 1+0

Olet nyt

Lisää U16-uutisia

Etsi sivustolta