torstai, 28 helmikuu 2019 11:28

Pohjola-leirin turnaus käynnistyy – Näin turnaus pelataan

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Pohjola-leirin turnaus käynnistyy – Näin turnaus pelataan Pasi Mennander

Pohjola-leirin 102 pelaajaa on jaettu kuuteen joukkueeseen, jotka pelaavat neljän päivän aikana leiriturnauksen. Jokainen joukkue pelaa viisi alkusarjaottelua ja sunnuntaina sijoituspelin.

Leiriturnaus käynnistyy torstaina kello 12:30 ottelulla Jannet–Pasit. Kello 13:30 alkaa ottelu Teukat–Mikot ja 13:45 Aarnet–Nekat.

Torstaina jokaisella joukkueella on kaksi ottelua, perjantaina yksi ja lauantaina kaksi. Alkusarjan sijoitusten mukaan määrittyvät parit sunnuntain sijoitusotteluihin.

Torstain ja lauantain pelit sekä sunnuntain sijoitusottelut ovat peliajaltaan 2 x 20 minuuttia. Perjantaina, jolloin jokainen joukkue pelaa vain yhden ottelun, peliaika on 3 x 20 minuuttia.

Torstain ja lauantain lyhyiden otteluiden yhteydessä erätauko on pituudeltaan kaksi minuuttia. Sunnuntain sijoitusotteluissa vietetään kolmen minuutin tauko. Perjantain täysimittaisissa peleissä joukkueet poistuvat erätauolla pukukoppiin, tauon pituus on 12 minuuttia.

Otteluissa, joissa peliaika on 2 x 20 minuuttia, pienen rangaistuksen pituus on yksi minuutti. Perjantain täysimittaisissa peleissä tuomitaan kahden minuutin pituisia rangaistuksia. Käytösrangaistus on kaikissa otteluissa 10 minuuttia.

Turnauksen tapahtumasivu kertoo mm. otteluohjelman

Olet nyt

Lisää Pohjola-leirin 2019 uutisia

Pohjola-leiri 2019

Pohjola-leiri vuosi vuodelta

  

Etsi sivustolta