torstai, 02 tammikuu 2020 11:36

Nyt pelataan kovin panoksin – Torstain tärkeät kellonajat: 13:30 ja 18:30!

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Tänään tarvitaan maaleja! Kuva Nuorten Leijonien alkulohko-ottelusta Slovakiaa vastaan. Tänään tarvitaan maaleja! Kuva Nuorten Leijonien alkulohko-ottelusta Slovakiaa vastaan. Pasi Mennander

Tyttöjen ja nuorten MM-turnaukset ovat edenneet pudotuspelivaiheisiin. Tyttöjen kisoissa ovat torstaina ohjelmassa mitalipelit, nuorissa edessä ovat ns. kuolemanottelut. Oleelliset kellonajat ovat 13:30 ja 18:30.

Kello 13:30 käynnistyy alle 18-vuotiaiden tyttöjen MM-kisojen pronssiottelu Venäjä–Suomi. Samat joukkueet kohtasivat pronssiottelussa vuosi sitten, silloin Suomi oli parempi maalein 3–0. Tuolla voitollaan Suomi varmisti itselleen ensimmäisen tyttöjen MM-mitalin sitten vuoden 2011.

Tämän vuoden turnauksessa joukkueet kohtasivat jo alkulohkovaiheessa. Alkulohko A:n viimeisessä ottelussaan Suomi kärsi Venäjälle 2–4-tappion. Tyttöleijonat johti ottelua toisen erän alussa 2–1, mutta Venäjä iski sen jälkeen kolme maalia ja karkasi voittoon.

Kello 18:30 alkaa alle 20-vuotiaiden MM-kisojen puolivälieräottelu USA–Suomi. Kyseessä on yksi neljästä torstaina pelattavasta ns. kuolemanottelusta – voitolla turnaus jatkuu vielä kahden pelin verran, tappion tullessa on aika pakata matkalaukut ja lähteä kotiin.

Molemmista otteluista on lähetys TV2:ssa ja Areenassa.

Olet nyt