torstai, 14 lokakuu 2010 10:31

Päävalmentaja Jalonen tänään vieraana uudessa nettiohjelmassa

Kirjoittanut

Jukka Jalonen

Jääkiekon SM-liigan ohjelmatarjonta laajenee entisestään torstaina 14. lokakuuta, kun Veikkauksen nettisivustolla osoitteessa veikkaus.fi nähdään SM-liiga Tonight -ajankohtaisohjelman ensimmäinen jakso.

SM-liiga Tonight ennakoi aina tiistaisin ja torstaisin illan kierrosta ja ottaa kantaa ajankohtaisiin kiekkoaiheisiin.

- Kiekkokierrosten jälkihoito on hyvässä kunnossa sekä televisiossa että lehdissä ja eri nettisivuilla. Me halusimme panostaa ennakointiin, Veikkauksen yhteyspäällikkö Juha Laasila sanoo.

SM-liiga Tonight aloittaa illan kierroksen pohjustuksen paljon aikaisemmin kuin vastaavat studiot television suorissa lähetyksissä. Ohjelma nauhoitetaan puolilta päivin ja julkaistaan noin kello 13 veikkaus.fi:ssä.

- Toivomme, että SM-liigasta kiinnostuneet fanit ja pelaajat ottavat ohjelman omakseen. SM-liiga Tonightin kaikki jaksot voi katsoa myös jälkikäteen. Veikkaus.fi:ssä on lisäksi paljon muutakin mielenkiintoista teksti- ja videosisältöä SM-liigasta sekä muusta urheilusta, Laasila painottaa.

Ohjelman tuottajana ja juontajana toimii Ari Mennander, joka on tuottanut aikaisemmin mm. MTV3:n Hockey Nightia ja Yleisradion jääkiekon MM-kisalähetyksiä. Ensimmäisen ohjelman studiovieraina ovat Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen ja Ilta-Sanomien kiekkotoimittaja Marko Lempinen.

- Tarkoituksemme on kutsua jokaiseen ohjelmaan yksi valmentaja- tai pelaajavieras sekä yksi mediavieras. Yritämme löytää rohkeita kiekkovaikuttajia, jotka uskaltavat sanoa niin kuin ajattelevat ja heittäytyä keskusteluun, Mennander kertoo.

Syyskuussa uudistunut veikkaus.fi on liikevaihdoltaan Suomen suurin kuluttajille suunnattu verkkokauppa. Vuonna 2009 veikkaus.fi:n liikevaihto oli 360 miljoonaa euroa ja se muodosti 23 % Veikkauksen kokonaisliikevaihdosta. Liikevaihdolla mitattuna veikkaus.fi:n suosituimpia pelejä ovat urheilu- ja lottopelit.

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia

A-maajoukkueen kausi 2019-20

7.-10.11.2019:
Karjala-turnaus (EHT), Helsinki
Pääsyliput: Ticketmaster

12.-15.12.2019:
Channel One Cup (EHT), Tshekki & Venäjä

6.-9.2.2020:
Beijer Hockey Games (EHT), Helsinki & Ruotsi

Vko 15, 2020:
2 x FIN-DEN (EHC, Nordic Cup), Suomi

Vko 16, 2020:
2 x NOR-FIN (EHC, Nordic Cup), Norja

Vko 17, 2020:
2 x SWE-FIN (EHC, Nordic Cup,) Ruotsi

30.4.-3.5.2020:
Carlson Hockey Games (EHT), Tshekki

8.-24.5.2020:
MM-kisat, Lausanne & Zürich, Sveitsi

A-maajoukkueen uutiset kausi kaudelta

Etsi sivustolta