maanantai, 05 marraskuu 2018 06:00

9.11. Suomi-kiekkopäivä on #pelipaitapäivä - Leijonat haastaa koko Suomen pukeutumaan perjantaina suosikkijoukkueensa pelipaitaan!

Kirjoittanut Toimitus

Karjala-turnauksen välipäivänä perjantaina 9.11. Hartwall Arenassa tapahtuu niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella: Suomi-kiekkopäivä on osa Suomen Jääkiekkoliiton ja suomalaisen jääkiekon 90-vuotisjuhlakautta ja tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy Ticketmasterin verkkopalvelusta tulostetulla lipulla. Paikan päälle saapuvien toivotaan pukeutuvan suosikkijoukkueensa pelipaitaan, joka voi olla maajoukkueen, seurajoukkueen, jääkiekon tai muun lajin paita.

Koska kaikki eivät pääse paikan päälle Hartwall Arenalle, Leijonat haastaa kaikki suomalaiset urheilufanit lajista riippumatta mukaan #pelipaitapäivään. Paidan voi pukea päällensä töihin, kouluun, treeneihin tai illanviettoon kavereiden kanssa - ja paitaa voi pitää päällänsä koko päivän.

Ottamalla perjantaina kuvan itsestään pelipaita päällä ja lataamalla kuvan Instagramiin hastageillä #suomikiekkopäivä ja #pelipaitapäivä osallistuu Leijonien game worn -pelipaitojen arvontaan. 

Pe 9.11. Suomi-kiekkopäivän ohjelma
15.30 Arenan ovet auki
15.30 Locker room sale alkaa
16.30-17.00 Leijonat Meet&Greet -fanitapaaminen
17.00-18.30  Jääkiekkoleijonien aatelointi & Leijona-legendat vs. Pietarinkadun Oilers
19.00-21.30 Suomen Cup -finaali: Imatran Ketterä vs. KeuPa HT

- Lue lisää Suomi-kiekkopäivästä täältä
- Tutustu Karjala-turnauksen otteluohjelmaan
- Suomi-kiekkopäivän ja Karjala-turnauksen pääsyliput Ticketmasterilta

 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia