keskiviikko, 09 toukokuu 2018 01:38

Päävalmentaja Marjamäki lupaa: Leijonat ei sorru ylimielisyyteen - "Pidetään itseluottamus, rohkeus ja ennakkoluulottomuus"

Kirjoittanut
Päävalmentaja Marjamäki lupaa: Leijonat ei sorru ylimielisyyteen - "Pidetään itseluottamus, rohkeus ja ennakkoluulottomuus" Matt Zambonin/HHOF-IIHF Images

Leijonien päävalmentaja Lauri Marjamäki kiitteli tiistain Norja-voiton (7-0) jälkeen joukkueensa ammattimaista asennetta. Välipäivän jälkeen ryhmä jatkoi kaukalossa siitä, mihin lauantain ja sunnuntain peleissä jäi.

- Tosi tyylikäs ja ammattimainen esitys, on oltava joukkueesta tosi ylpeä, Marjamäki sanoi.

Suomi on voittanut turnauksen kolme ensimmäistä otteluaan maalein 8-1, 8-1 ja 7-0. Päävalmentajan mukaan vaaraa siitä, että onnistumiset näkyisivät jatkossa vastustajan aliarvioimisena, ei ole. Seuraava testi tulee eteen keskiviikkona kello 21:15 Tanskan pelipaidoissa.

- En näe, että olisimme astumassa johonkin ansaan. Tiedämme, miten kova vastus huomenna on edessämme. Tanskalla on huippuporukka, erinomaisia NHL-pelaajia. Pidetään itseluottamus, rohkeus ja ennakkoluulottomuus, joka paistaa joukkueestamme läpi.

Ottelun Suomi-Norja tilastotapahtumat tulospalvelussa
MM-kisojen tapahtumasivu kertoo mm. jatko-ohjelman
MM-kisojen kaikki uutisotsikot Leijonat.fi:ssä

 

 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia