perjantai, 23 syyskuu 2016 03:13

Komarov harmitteli pomppujen puutetta - ”Aivan eriluonteinen kuin MM-kisat”

Kirjoittanut Varpu Sihvonen
Alexei Emelin ja Leo Komarov taistelivat kiekosta. Kuva: Vaughn Ridley/World Cup of Hockey via Getty Images Alexei Emelin ja Leo Komarov taistelivat kiekosta. Kuva: Vaughn Ridley/World Cup of Hockey via Getty Images

Leijonat lähti World Cup turnaukseen voittamaan pelejä, mutta loppujen lopuksi saaliiksi tuli kolme tappiota. Joskus menestys voi jäädä pienestä kiinni.

- Ehkä jos olisi saatu yksi maali tai pomppu, niin siitä olisi saatu energiaa. Näin se vaan on. Ei me haluttu päättää turnausta näin, hyökkääjä Leo Komarov mietti Venäjälle maalein 0-3 kärsityn tappion jälkeen.

Leijonat hävisi kaikki alkulohkon ottelunsa ja teki kaikkiaan vain yhden maalin. Komarovin mukaan ensimmäisen ottelun jälkeen he vielä tiesivät, että heillä on saumat vaikka mihin, ja se jälkeen he yrittivät tehdä voitavansa. Se ei vain riittänyt.
- Tämä on lyhyt turnaus, ja jokaisessa pelissä on isot panokset. Aivan eriluonteinen kuin MM-kisat.

Komarov piti kuitenkin kolmesta tappiosta huolimatta World Cupia hienona turnauksena, jossa on ihan omanlaiset paineensa.
- Harmittava tilanne, mutta ei tässä muuta kuin ajetaan eteenpäin.

Komarovin kohdalla eteenpäin meno tarkoittaa sitä, että hän liittyy mukaan Toronto Maple Leafsin harjoitusleirille, joka käynnistyi torstaina.
- Toivon mukaan pääsen pian mukaan. Nyt on aika keskittyä edessä olevaan kauteen.