perjantai, 23 syyskuu 2016 02:12

Päävalmentaja Marjamäki: ”Olisi mielenkiintoista nähdä tämä sama joukkue vuoden 2018 olympialaisissa”

Kirjoittanut Toimitus
Päävalmentaja Marjamäki: ”Olisi mielenkiintoista nähdä tämä sama joukkue vuoden 2018 olympialaisissa” Vaughn Ridley/World Cup of Hockey via Getty Images

Leijonien päävalmentaja Lauri Marjamäki kertasi pettyneenä 0-3-tappioon päättyneen Venäjä-ottelun antia.

- Valmistautuminen tähän otteluun oli vaikeaa, sillä hävisimme tiistaina Ruotsille ja Ruotsi voitti keskiviikkona Pohjois-Amerikan joukkueen.

- Aloitimme hyvin ja pelasimme melko hyvin avauserässä. Loimme maalipaikkoja, mutta emme onnistuneet maalinteossa. Toisessa erässä meillä oli alivoiman jälkeen hyvä maalipaikka, mutta Mikael Granlund osui tolppaan. Heti perään Venäjä onnistui tekemään avausmaalin.

- Olen ylpeä joukkueestamme. Lähtökohdat eivät olleet hyvät, mutta sitouduimme pelitapaamme. Ilman maaleja ei kuitenkaan voi voittaa, niin se vain on.

- Olisi kuitenkin mielenkiintoista nähdä tämä sama joukkue yhdessä vuoden 2018 olympialaisissa. Tämä turnaus tuli joukkueellemme liian aikaisin. Esimerkiksi seuraavissa olympialaisissa aika voisi olla parempi.

- Meillä oli hyvä mahdollisuus pärjätä tässä turnauksessa, mutta jos et tee maaleja, et voi voittaa. Avausottelussa Pohjois-Amerikan joukkue oli tosin niin paljon meitä parempi, että siinä pelissä edes paras esityksemme ei olisi tainnut riittää.

 

 

Viimeksi muutettu perjantai, 23 syyskuu 2016 02:16