torstai, 22 syyskuu 2016 01:48

Ruotsi alkulohkon voittoon - Leijonien kohtalolle sinetti

Kirjoittanut
Leijonat pelaa viimeisen World Cup -ottelunsa torstaina. Leijonat pelaa viimeisen World Cup -ottelunsa torstaina. Vaughn Ridley/World Cup of Hockey via Getty Images

Suomen taival jääkiekon World Cupissa päättyy alkulohkoon. Leijonien kohtalo sinetöityi keskiviikkoillan ottelussa Ruotsi - Pohjois-Amerikka.

Pohjois-Amerikka kukisti Ruotsin maalein 4-3 jatkoajalle venyneessä ottelussa. Ruotsin saama piste varmisti Tre Kronor -joukkueelle lohkovoiton. Toisena joukkueena alkulohko B:stä jatkaa välieriin joko Venäjä tai Pohjois-Amerikka.

Jos Suomi voittaa torstain ottelussa Venäjän, välieriin menee Pohjois-Amerikan joukkue. Jos Venäjä on Leijonia parempi, itänaapuri kuittaa välieräpaikan.

Alkulohko A:n välieräjoukkueet ovat selvillä jo ennen kolmansia otteluita. A-lohkosta jatkoon menevät Kanada ja Eurooppa, Tshekin ja USA:n turnaus päättyy alkulohkovaiheeseen.

Kanada ja Eurooppa ratkaisevat A-lohkon voiton varhain torstaiaamuna Suomen aikaa pelattavassa ottelussa. Alkulohkovaiheen päätöspelit Venäjä-Suomi ja Tshekki-USA ovat ohjelmassa Kanadan aikaa torstaina.

World Cupin ohjelma, tulokset ja taulukot

 

 

 

 

Viimeksi muutettu torstai, 22 syyskuu 2016 01:53