perjantai, 09 syyskuu 2016 22:39

Fanihaastattelu - "Toimitaan ennen kaikkea yhdessä, joukkueena. Leijona-perheenä"

Kirjoittanut Nea Raivio
Fanihaastattelu - "Toimitaan ennen kaikkea yhdessä, joukkueena. Leijona-perheenä" Silja Schemeikka.

Hartwall Arenalla on alkamassa Ruotsi-Suomi World Cup –esiottelu. Kirsti ja hänen poikansa JP Senior sekä pojanpoikansa JP Junior ovat tulleet fiilistelemään syyskuun lopussa alkavaa World Cup of Hockey –arvokisaturnausta. Pian käynnistyvää peliä he odottavat hieman jännittyneinä, kuitenkin hymyissä suin. Pelistä on kuulemma tulossa tiukka, mutta tasainen. 

World Cup –turnaukseen osallistuu huippumaita ja –joukkueita. Millaiset mahdollisuudet uskotte Suomella olevan tässä kyseisessä turnauksessa?

Nuori JP uskoo vahvasti siihen, että Suomi pärjää turnauksessa hyvin. Hänen mielestään avainasia turnauksessa pärjäämiseen on se, että napataan tärkeistä peleistä voitot ja toimitaan ennen kaikkea yhdessä, joukkueena. Leijona-perheenä.

JP Senior näkee turnauksen isona haasteena Suomelle, mutta Leijonien mainion joukkuepelin johdolla on mahdollisuus päästä hyvällekin sijalle.

Kirstin mielestä nuoria pelaajia täytyy tukea ja kannattaa, joten hän nostaa esiin nuorten pelaajien merkityksen Suomen joukkueessa. Usko Leijoniin on kova.

Näillä eväillä ja näissä tunnelmissa, jääkiekolle pyhittäytynyt kolmikko aikoo kannustaen seurata Leijonien taivalta Toronton World Cup –turnauksessa.

 

Viimeksi muutettu perjantai, 09 syyskuu 2016 22:50