maanantai, 02 toukokuu 2016 23:12

Jalonen luottavaisin mielin kohti Pietaria

Kirjoittanut Hinni Hirvonen

Maanantaina Leijonat astuivat harjoitusten jälkeen median eteen. Ennen joukkueen saapumista päävalmentaja Kari Jalonen piti lyhyen puheen, jossa hän kertasi joukkueen vaiheita matkalla kohti Pietaria. Jalonen on tyytyväinen joukkueen suorituksiin MM-leiriviikoilla.

- Me olemme saaneet hyviä tuloksia. Mikä parasta olemme olleet aina kovemmassa testissä kerta toisensa jälkeen. Jos pääsimme hyökkäyspelissä liikenteeseen Slovakian ja Norjan kanssa, Tshekin ja varsinkin Venäjän kanssa saimme testata puolustuspelaamista, Jalonen kertasi kuluneiden viikkojen tapahtumia.

Yksi kevään polttavimmista kysymyksistä liittyy ketjuihin. Valmennusjohdolle kentälliset eivät olleet vielä selvät.

- Haluan vielä odottaa Mikon (Koivu) tänne ja sitten istua Sashan (Barkov), Mikon, Miken (Granlund) ja Jussin (Jokinen) kanssa alas.

Varmaa on, että seurakaverukset Barkov ja Jokinen pelaavat samassa ketjussa. Myös Minnesotassa kiekkoilevat Granlund ja Koivu pääsevät Jalosen kanssa miettimään, kuka täydentäisi paria. 

- Haluan heidät mukaan keskusteluun. Toivottavasti löydetään heille siihen joku, jonka kanssa päästään heti rakentamaan ketjuja.

Jalonen lähtee levollisin mielin kohti MM-kisoja.

- Hyvät on fiilikset, meidän neljän viikon leiritys on onnistunut ja olen luottavainen kaikkien asioiden kanssa, Jalonen päätti.  


 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia