sunnuntai, 24 huhtikuu 2016 10:00

Jalonen tyytyväinen kolmanteen leiriviikkoon: "Saatiin taas asioita eteenpäin"

Kirjoittanut Hinni Hirvonen

Suomi sai lauantaina revanssin Tshekistä, kun Leijonat nappasi komean 4–1 voiton. Ottelun parhaana palkittiin kolmen tehopisteen iltaa viettänyt Markus Granlund. Päävalmentaja Kari Jalonen oli tyytyväinen omiensa esitykseen, joka oli selvästi torstaita parempi.

- Kyllä se oli selvästi tason nosto meiltä verrattuna torstain peliin. Voi olla tähän viikkoon tyytyväinen, saatiin taas asioita eteenpäin. Ne asiat, mitä korjattiin, näkyivät kentällä, Jalonen kiteytti.

Kehuja satoi etenkin alakertaan. Selkeistä loppulukemista huolimatta Tshekki tarjosi kovan vastuksen.
- Meidän pakisto pelasi jämäkän pelin. Tshekki antoi selvästi enemmän painetta kuin torstaina ja pakit selvisivät siitä hyvin.

Yksittäisistä pelaajista Jalonen nosti esiin Mikko Rantasen. Rantanen saapui Pohjois-Amerikasta alkuviikosta ja oli nyt ensimmäistä kertaa joukkueen mukana.
- Rantasesta saadaan hyvä kv-tason pelaaja. Hänen luisteluvoimansa, joka on mennyt valtavasti eteenpäin, tuo voimaa joukkueeseen.

Utelut tulevista vahvistuksista Jalonen kuittasi lyhyesti.
- Ei joukkue oikeestaan muutu paljon, viedään tätä nyt tälläsenään eteenpäin.

Seuraavaksi Leijonien MM-leiritys jatkuu Moskovassa. Suomi saa vastaansa Venäjän kahdesti torstaina ja lauantaina pelattavissa ETH-otteluissa. Leijonat nähdään vielä kertaalleen kotiyleisön edessä ennen 6.5 käynnistyviä MM-kisoja. Helsingin Hartwall Arenassa tiistaina 3.5 kello 18.30 vastaan luistelee USA. 


 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia