lauantai, 13 helmikuu 2016 18:47

Jalonen: "Saatiin hyvää tietoa pelaajista"

Kirjoittanut Toimitus

Yle Urheilun lauantain Ruotsi-pelin jälkeen haastattelema Leijonien päävalmentaja Kari Jalonen kertoi Ruotsi-otteluiden antaneen hyvää tietoa kevättä ajatellen.

- Tänään meillä oli kova työ päästä omaan peliin kiinni, meni melkein puoli peliä. Mutta kovalla työllä päästiin sinne. Nämä ovat kovia pelejä - intensiteetti ja kamppailut, Jalonen analysoi Leijonien otteita.

Ruotsi-otteluiden jälkeen katse siirtyy kohti kevättä, Leijonien valmistutuminen toukokuun MM-kisoihin alkaa huhtikuun alussa.

- Saatiin hyvää tietoa pelaajista. Nyt meillä on GM:n kanssa hyvin aikaa analysoida pelejä ja pelaajia rauhassa. Toivotaan, että kaavailuissa mukana olevat pelaajat pelaavat pitkään keväällä, että ovat iskussa keväällä MM-kisojen kynnyksellä.

A-maajoukkueen seuraavat ottelut pelataan huhtikuussa. Suomi aloittaa MM-kisoihin valmistautumisen Euro Hockey Challenge –otteluilla Slovakiaa vastaan viikolla 14. Ottelut pelataan Porissa torstaina 7.4. ja päivää myöhemmin, perjantaina 8.4., joukkueet kohtaavat Turussa.

A-maajoukkueen kauden 2015-16 otteluohjelma ja tulokset 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia