torstai, 18 joulukuu 2014 21:12

Päävalmentaja Kari Jalonen: ”Kaikki jätettiin kentälle”

Kirjoittanut
Kari Jalonen. Kari Jalonen. Pasi Mennander

Leijonien päävalmentaja Kari Jalonen harmitteli Leijonien tehottomuutta torstain Venäjä-pelissä, mutta oli tyytyväinen joukkueen taistelevaan ilmeeseen.

- Taistelimme, mutta nolla maalia, olimme vähän vajaita hyökkäyspelistä, Jalonen summasi Venäjän 2-0-voittoon päättyneen ottelun MTV Sportin haastattelussa.

- En voi tukistaakaan Leijonia, kyllä me jätettiin kaikki tuonne kentälle. Meillä oli paikkoja tehdä maaleja, mutta kaikki kunnia Venäjälle.

Venäjä iski avausmaalinsa ylivoimalla avauserän lopussa. Evgeni Medvedev laukoi siniviivalta, kiekko hipaisi suomalaispuolustajaa ja ohjautui maalivahti Atte Engrenin ohi maalin ylänurkkaan.

Suomen paras tilanne oli päätöserän puolivälissä Leijonien pelatessa ylivoimalla. Anssi Salmela laukoi, kiekko pomppasi maalin edustalta ihmismuurista Sakari Salmiselle, joka syötti kiekon edelleen maalille liukuneelle Sami Lepistölle. Lepistön laukaus avopaikasta kilahti kuitenkin tolppaan.

Toisen maalinsa Venäjä teki tyhjiin Suomen hakiessa tasoitusta ilman maalivahtia.

- Taistelumme riittää, nämä ovat kovia taistelupelejä. Ja kyllä me puolustettiin, Venäjä ei saanut paljon huippupaikkoja. Yksi yv-maali ja yksi tyhjiin, viisikon puolustuspeli oli ookoo, Jalonen sanoi.

 

 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia