torstai, 08 toukokuu 2014 15:14

Jormakka löytänyt hymyn Game seven -tappion jälkeen - "Raskasta ottaa pataan"

Kirjoittanut Jari Mether
Hymy ei vielä irronnut ennen Tukholman EHT-turnausta Jormakalta. Nyt on toisin kun edessä on MM-kisat. Hymy ei vielä irronnut ennen Tukholman EHT-turnausta Jormakalta. Nyt on toisin kun edessä on MM-kisat. Anu Laitila.

Pekka Jormakan liigakausi oli miehen omasta mielestä vähän kaksijakoinen. Aina kun maajoukkue tuli mukaan, niin peli loisti ja homma kulki. Tapparassa puolestaan oli välillä huonompaa ja välillä parempaa peliä. 

- Sellaistahan se oli, fyysisesti ja henkisesti raskasta vetää Liigan finaalissa seitsemän peliä ja sitten ottaa Game sevenin jatkoerässä pataan. Mutta siitä on toivuttu, toteaa Tappara-hyökkääjä ja suuntaa katseet kohti MM-kisoja.

- Jätkät tossa kyseli aiemmin, että miksi sä et Jormakka hymyile. No, kyllä se nyt taas alkaa hymyilyttää, kun kisat lähestyvät.

Käännekohtana oli Jormakalle joulun aikaan tullut pitkäaikainen käsivamma, joka piti miehen poissa kuusi viikkoa. Mutta se on nyt takana ja mies on valmiina, kuten Ruotsin EHT-turnauksessa nähtiin. Luistin kulki ja kädet kävivät, esimerkkinä huikea henkilökohtainen ratkaisu Ruotsia vastaan. Jormakka on kunnossa ja MM-paikkansa ansainnut.

- Jos kolmoskentän laitaan kisoissa pääsisi, niin se olisi mieluisa paikka, Jormakka toteaa.

 

Viimeksi muutettu torstai, 08 toukokuu 2014 15:18

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia