sunnuntai, 19 toukokuu 2013 21:44

Sami Lepistö: "Pronssi on aina pronssi"

Kirjoittanut Jarkko S. Laitinen
Sami Lepistö. Sami Lepistö. Jarkko S. Laitinen

Suomen joukkue oli pullollaan MM-kisojen ensikertalaisia. Kisakonkari Sami Lepistön mukaan pronssi olisi ollut tärkeä erityisesti ensimmäistä kertaa mukana oleville.

Sami Lepistö on voittanut maailmanmestaruuden, mutta pronssikin olisi kelvannut kotiin viemisiksi Globenista. Kotimainen keskustelu pronssiottelun mielekkyydestä rupesi tuntumaan hassulta Lepistöä kuunnellessa.
- En sanoisi, että pronssiottelu on turha. Tottakai eilisen jälkeen oli vaikea paikka pelata, mutta pronssi on aina pronssi. Varsinkin ensimmäistä kertaa mukana oleville jätkille se on iso homma.

- Itsellenikin ensimmäinen pronssi oli iso juttu, mutta ei se sitten enää maistu samalta kun tietää mitä olisi ollut tarjolla, Lepistö muistutti.

Joukkue ei ollut päässyt kunnolla yli välierätappion mukanaan tuomasta rajusta pettymyksestä. Eilisen haamut näkyivät erityisesti ottelun alussa.
- Alku oli erittäin huono. Tiedä sitten mistä se johtui. Ehkä vähän tuhautumisesta, eilen oli semmoinen keissi. Kyllä me tiesimmekin, että alku tulee olemaan hankala. loppujen lopuksi kummatkin kuitenkin haluavat voittaa sen matsin.

Suomalaisten oli nukun yön jälkeenkin vaikea sulattaa Sedinin kaksosten välierädominointia.
- Kyllä se vieläkin harmittaa. Se meni vähän niin kuin ohi se peli. Ei siitä oikein yli pääse, että miten voi yksi kentällinen tuolla tavalla ratkaista. Me menimme ihan mukaan siihen Ruotsin kävelyyn välieräottelun alussa.

 
 
 
 
Viimeksi muutettu sunnuntai, 19 toukokuu 2013 21:59

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia