sunnuntai, 14 lokakuu 2012 15:00

MM2013: Lipunmyynti alkaa maanantaina!

Kirjoittanut

Kovasti odotetut MM-kisaliput tulevat myyntiin maanantaina klo 9.00. Liput 2013 MM-kisoihin myy Lippupiste, jonka verkkokaupassa voi jo ennakkoon tutustua kisojen lipputarjontaan.

Ensi kevään MM-kisojen pääsylippujen hinnat on porrastettu pelaavien maiden ja katsomokategorian mukaan. Lippupaketit on korvattu kahden ottelun päivälipuilla ja osaan alkusarjan peleistä sekä neljännesfinaaleihin pääsyliput myydään yksittäislippuina heti myynnin aloituspäivästä alkaen.
 
- Pääsyliput kannattaa ehdottomasti ostaa päivälippuina. Suomen tai Venäjän ottelulipun lisäksi päivälippuun sisältyy pääsy ko. päivän toiseen MM-otteluun edulliseen 10 euron hintaan. Kun yksittäisliput lähempänä MM-kisoja tulevat myyntiin, nousee päivälippuun nyt kuuluvan toisen ottelun hinta I-kategoriassa 39 euroon ja II-kategoriassa 19 euroon, kertoo kisojen pääsihteeri Matti Nurminen.  

Pääsylippujen hinnat löydät tästä uutisesta!
 
- Helsingin lohkossa on tarjolla Suomen pelien lisäksi muitakin huikeita otteluita, joista pääsee nyt nauttimaan todella edullisesti, Nurminen jatkaa.      
 
Suomen alkusarjan pelien aikuisten päivälippujen hinnat vaihtelevat 69 ja 199 euron välillä vastustajasta ja katsomokategoriasta riippuen. Suomi-Slovakia –peliä lukuun ottamatta Leijonien pelit myydään kahden ottelun päivälippuina.
 
Aikuisten kanssa MM-kisoihin saapuville 4-12 -vuotiaille lapsille on varattu oma kiintiönsä jokaiseen ensi kevään MM-peliin. Yhtä normaalilipun lunastanutta aikuista kohden voi ostaa maksimissaan kolme lastenlippua. Lastenlippujen hinnat vaihtelevat ottelusta riippuen, halvimmat liput maksavat yhdeksän euroa. Paikat sijaitsevat kuitenkin aina alakatsomossa.
 
• Klikkaa itsesi lipunmyyntiin: www.lippu.fi
• Tutustu MM-kisojen otteluohjelmaan IIHF:n kisasivuilla

• Haluatko VIP-kohtelua vieraillesi? Hospitality-paketit MM-kisoihin myy www.infrontsports.fi/hospitality
• Tarvitsetko myös matkat ja majoituksen? Kysy lisää: www.event-travel.fi
• Oma aitio MM-kisoihin? Lisätietoa kisaorganisaation aitionvuokrauksesta: max.kolu@2013.iihfworlds.com

Viimeksi muutettu keskiviikko, 28 marraskuu 2012 20:22

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia