perjantai, 12 lokakuu 2012 14:05

MM2013: Aikuisten liput alkaen 19, lasten alkaen 9 euroa - Katso hinnasto!

Kirjoittanut

MM-kotikisojen pääsylippujen hinnat on nyt porrastettu pelaavien maiden mukaan. Tarjolla on laaja skaala hintavaihtoehtoja ja myös lapsille on varattu oma erikoishintainen lippukiintiö. Pääsyliput myydään pääosin kahden pelin päivälippuina, osa alkusarjan otteluista ja neljännesfinaalit yksittäislippuina.

Suomen alkusarjan pelien aikuisten päivälippujen hinnat vaihtelevat 69 ja 199 euron välillä vastustajasta ja katsomokategoriasta riippuen. Suomi-Slovakia –peliä lukuun ottamatta Leijonien pelit myydään kahden ottelun päivälippuina.  

Myös Venäjän pelit myydään lipunmyynnin alkuvaiheessa valtaosin kahden pelin päivälippuina, joiden hinnat vaihtelevat 39 ja 199 euron välillä vastustajasta riippuen.

Muihin kuin Suomen ja Venäjän otteluihin aikuisten pääsyliput maksavat katsomokategoriasta riippuen 19 tai 39 euroa.

Aikuisten kanssa MM-kisoihin saapuville 4-12 -vuotiaille lapsille on varattu oma kiintiönsä jokaiseen ensi kevään MM-peliin. Yhtä normaalilipun lunastanutta aikuista kohden voi ostaa maksimissaan kolme lastenlippua. Lastenlippujen hinnat vaihtelevat ottelusta riippuen, halvimmat liput maksavat yhdeksän euroa. Paikat sijaitsevat kuitenkin aina alakatsomossa.

Klikkaamalla kuva suuremmaksi:

• Lipunmyynti alkaa maanantaina 15.10. klo 9 osoitteessa www.lippu.fi  
• Tutustu MM-kisojen otteluohjelmaan IIHF:n kisasivuilla: www.iihfworlds2013.com
• Seuraa Leijonien taivalta kohti MM-kotikisoja: www.leijonat.fi

Viimeksi muutettu keskiviikko, 28 marraskuu 2012 20:28

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia