sunnuntai, 20 toukokuu 2012 15:44

Päivän vapaaehtoinen: "MM-kisat ovat ainutlaatuinen tilaisuus"

Kirjoittanut Anneli Kunnas

Pronssimitaleita jaetaan tänään Anni Viisasen tarjottimelta. Ja tämä tarjotin ei tärise, sillä Anni toimii normaalisti baarimikkona.

- Kyllä minä aion jakaa pronssin Suomelle, ei siitä ole epäselvyyttä, veikkaa Anni varmana myös ottelun tulosta.

Annilla on yhdessä seitsemän muun nuoren kanssa yksi MM-kisojen mieluisimmista tehtävistä palkinnonjaon avustajana. Tamperelainen Anni on selvästi otettu kunniasta edustaa MM-kisoissa.

- Tämä on ehdottomasti hienoin edustustehtävä, jossa olen ollut. Ainutlaatuinen tilaisuus. Ja paras kisafiilis.

Mahdollisuuden osallistua Anni sai cheerleading-harrastuksen kautta. Hän kannustaa Tapparaa Sparkling Stars -joukkueessa, josta on Annin lisäksi mukana samoissa hommissa neljä muuta tyttöä. Uusia tuttavuuksiakin on löytynyt.

- Olemme vetäneet yhtä köyttä koko ryhmän kesken. Pukuhuoneessa autetaan toisia, laitetaan esimerkiksi toistemme hiuksia.

MM-kisojen palkintojenjakoseremonia on suunniteltu ja harjoiteltu tarkkaan etukäteen. Anni on ollut melko tiiviisti paikalla kilpailujen kenraaliharjoituksista eli torstaista 3.5. lähtien.

- Finaalipäivää olemme harjoitelleet kolme kertaa. Meidän pitää tietää tarkkaan miten ohjata palkintoja jakavia arvovieraita.

Jääkiekko on lähellä Annin sydäntä. Hänestä on hienoa, että Suomi menestyy lajissa hyvin ja se saa hänet ylpeäksi suomalaisuudesta.

Viimeisen kisapäivän vaparilta pitää kysyä terveisiä muille vapaaehtoisille.

- Hienoa, että tänne on lähtenyt näin paljon vapaaehtoisia mukaan tekemään töitä yhteisen hyvän eteen.

 

Viimeksi muutettu tiistai, 02 lokakuu 2012 01:32

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia