torstai, 10 toukokuu 2012 16:12

Valtteri Filppula: "Hyvä, että vähän aukesi!"

Kirjoittanut Veera Manninen

Leijonat olivat torstaina vajaan tunnin harjoituksissa Hartwall Areenalla. Detroit Red Wingsissä pelaava Valtteri Filppula kertoo, että vaikka pelejä on MM-kisoissa lyhyellä aikaa paljon, täytyy silti keskittyä aina vain seuraavaan peliin.


- Tosiaan pelipäivän aamujää, ihan hyvin meni. Vaikka huomenna on jo seuraava ottelu Kanadaa vastaan, niin pitää silti mennä peli kerrallaan. Treeneissä puhuttiin siis enemmän tämän illan Ranska-ottelusta. Se peli onkin nyt ajatuksissa.

 

Leijonat lähtevät tavoittelemaan voittoa illan ottelusta Ranskaa vastaan.

- En ole vielä hirveästi nähnyt Ranskan pelaavan. Ranska ei kuulu ihan kovimpiin maihin, mutta silti pitää olla sellainen asenne, ettei täällä ole yhtään helppoa peliä. Lähdetään parantamaan edellisestä pelistä ja yritetään kaikkemme, että voitetaan, Filppula sanoo.

 

Ykkösketjussa Koivun ja Jokisen kanssa pelaava Filppula teki tiistain Sveitsi-ottelussa kaksi maalia.

- Maalit antavat tietysti aina itseluottamusta. Kun pelaa paljon ja saa peliaikaa myös ylivoimalla, niin silloin pitäisi myös tehoja alkaa tulla. Hyvä, että vähän aukesi, mies kommentoi.

 

Leijonista on alusta lähtien huokunut hyväntuulisuus ja rento fiilis. Vantaalta kotoisin oleva Filppula miettii, että hyvä joukkuehenki on kiinni monesta asiasta.

- Me tullaan kaikki tosi hyvin toistemme kanssa toimeen ja meillä on hauskaa yhdessä. Silloin on kiva pelata ja kun vielä voitetaan, niin tunnelmakin on parempi. Etenkin viime pelissä yleisö oli hyvin takana ja piti katsomossa ääntä, niin mukava silloin on pelata. Luulen, että nämä kaikki asiat vaikuttavat siihen, että meillä on hyvä joukkue kasassa.

Viimeksi muutettu tiistai, 02 lokakuu 2012 01:31

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia