Tulosta tämä sivu
torstai, 10 toukokuu 2012 23:19

Lasse Kukkonen: "Kanada hyvä testi meille"

Kirjoittanut Jarkko S. Laitinen

Leijonat kyykytti Ranskaa lukemin 7-1. Lasse Kukkonen ei kuitenkaan pitänyt Ranskaa kevyenä vastuksena.

- Se oli pitkään tosi tasaista peliä, ja ne tuli hyvällä liikkellä. Tietysti siinä lopussa kun saimme monta ylivoimamaalia, niin ehkä kaverilta alkoi usko loppua.

Suomen paljon parjattu ylivoimapeli alkoi siis viimeinkin toimia. Suomi tyylitteli peräti neljä osumaa ylivoimalla. Jussi Jokinen viimeisteli osumista kaksi.

- Hienoja maaleja jätkät teki. Paikkoja on ollut aiemmissakin peleissä, mutta pitää vain olla kärsivällinen. Jätkät on paljon hieronut sitä, ja nyt tuli tärkeitä maaleja sieltä, Kukkonen jakoi tunnustusta ylivoimakentällisille.

Ranskan ainokaista Kukkonen sai katsella aitiopaikalta, mutta ei alkanut tilannetta surkuttelemaan.

- Luulin itseasiassa, että sain sen, mutta sen verran kaveri sai mailaa väliin, että kiekko lirui sisälle. Onneksi me teimme enemmän maaleja, niin se ei haitannut.

Leijonat pelaa tiiviissä tahdissa alkusarjan loppuun. Seuraavaksi edessä on Kanada jo perjantai-iltana. Kukkosen mukaan joukkue ei kuitenkaan säästellyt tulevaa otteluruuhkaa ajatellen.

- Ei tässä pelien lomassa sitä kerkeä itse miettimään yhtään. Yritetään vaan pelata sitä seuraavaa vaihtoa. Nyt palautellaan ja siirretään ajatukset hyvin nopeasti seuraavaan peliin. Se on hyvä testi meidän joukkueelle, vastassa on varmasti tähän asti kovin joukkue.

Kirjoittaja on MM-kisojen vapaaehtoistyöntekijä.

 

Viimeksi muutettu tiistai, 02 lokakuu 2012 01:31