perjantai, 11 toukokuu 2012 14:34

Antti Pihlström innoissaan: "Perjantai-ilta ja Kanada vastassa!"

Kirjoittanut Tiina Pirilä

Torstaisessa Ranska-ottelussa lepovuorossa ollut Antti Pihlström otti perjantain aamutreeneissä tuntumaa taas jäähän muutaman muun Leijonan kanssa. Leijonat-toimituksen Tiina Pirilä haastatteli Pihlströmin harjoitusten jälkeen!

Tunnelmat Ranska-murskajaisten jäljiltä olivat Suomen joukkueessa tyytyväiset ja odottavat. Illalla Suomi kohtaa viidennessä ottelussaan Kanadan.

- Hienot fiilikset kyllä jäi eilisestä ja onnistumisia tuli monelle. Paljon oli yleisöä ja ääntä. Iltaa odotellessa, tunnelmoi Pihlström.

Iltaottelussa vastaan asettuva Kanada sytyttää kenet tahansa kiekkoilijan. Perjantai-illan kamppailu on Leijonille ensimmäinen todella kova tasonmittaus, kun vastustajalla on heittää kehiin taitavia hyökkääjiä, kovaa alivoimaa ja herkästi taklaavia NHL-miehiä.

- Taas muuttuu tosiaan aika lailla peli. Kovia vastuksia tässä ollut koko ajan, mutta kyllä mä luulen, että illasta vielä asteen kovempi tulee. Kanadalla on taitoa laajemmalla rintamalla ja ne tulee aina kovaa. Saadaan kyllä varmasti antaa ihan kaikkemme ja pistää itseämme likoon, että pärjätään, KHL:ssä palkkaansa ansaitseva Pihlström arvelee.

Mikäli Suomi mielii onnistua Kanadaa vastaan, eilisen kaltaista 12 minuutin jäähymäärää on syytä välttää. Kanada peluuttaa ylivoimassaan neljää hyökkääjää, mikä saattaa aukaista Suomelle vastaiskumahdollisuuksiakin.
 
- Ei olla vielä katseltu tota Kanadaa eikä juurikaan nähty Kanadan pelejä, että siitä ei vielä osaa sanoa sen tarkempaa. Mutta jos niillä on neljä hyökkääjää, niin siinä saattaa tosiaan olla mahdollisuus alivoimalla sitä hyödyntää, juonii Antti Pihlström.

Leijonilla on nyt fiilis kohdillaan ja nälkäinen kotiyleisökin on herätetty.

- Nyt kyllä odotetaan tosi paljon! Perjantai-ilta ja Kanada vastassa, niin mikäs tässä. Mutta me tarvitaan kyllä sitä yleisönkin apua, vetoaa Antti Pihlström kotiyleisöön.

Viimeksi muutettu tiistai, 02 lokakuu 2012 01:31

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia