maanantai, 25 huhtikuu 2011 12:58

MM-kotikisojen pääsylipuilla kova ennakkokysyntä

Kirjoittanut

Hogbacka_Pia_lipunmyynti.jpg

MM-kotikisojen lipunmyynnin alkua odotetaan kuumeisesti. Kisaorganisaatiossa lipunmyynnistä vastaava Pia Högbacka kertoo, että lippupakettien ennakkokysyntä on ollut kova.


- Soittoja tulee jatkuvasti ja ihmisillä on selvästi hätä, riittääkö paketteja kaikille.

- Totta on, että kun myynti tiistaina 26.04. alkaa, kannattaa toimia nopeasti ainakin jos mielii ostaa juuri tietyn paketin. Kun 2003 MM-kotikisojen liput tulivat myyntiin, loppuivat finaalipaketit alle puolessa tunnissa ja myös alkusarjan Suomen paketit myytiin ensimmäisen päivän aikana loppuun.

Vaikka kisoissa pelaavat maat, lohkojako ja lopullinen otteluohjelma selviävät vasta Bratislavan kisojen jälkeen jo nyt tiedetään, että Suomi pelaa kaikki ottelunsa Hartwall Areenassa ja jokaiseen pakettiin sisältyy yksi Suomen peli niin kauan kun Suomi on mukana taistelemassa maailmanmestaruudesta.

Kisaorganisaatiossa jännitetään kovasti, mitkä maat Suomi saa omaan lohkoonsa vastustajiksi.

- Lohkojako määräytyy IIHF:n vuotuisen rankingin mukaan ja tällä hetkellä näyttäisi, että ainakin nykyinen rankingykkönen Venäjä sekä mm. Tshekki, Slovakia, Saksa ja Latvia olisivat päätymässä Suomeen, kisojen kilpailupäällikkö Jarmo Jalarvo spekuloi.

- Vaikka rankingissa tapahtuisikin muutoksia, jokaisessa paketissa on tarjolla huippuluokan kiekkoa.

- Uuden pelisysteemin myötä jokaisella ottelulla on aiempaa suuri merkitys joukkueen taipaleella kohti maailmanmestaruutta, niin sanottuja turhia otteluita ei enää ole mukana, Jalarvo jatkaa.

Viimeksi muutettu tiistai, 02 lokakuu 2012 02:05

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia