torstai, 10 toukokuu 2012 20:03

TPS-ikoni Antti Aalto: "Tänään hiotaan hyökkäyspeli kuntoon"

Kirjoittanut Joonas HolsteSuomi-Ranska-ottelun alla Hockey Gardenin haastattelussa vieraili myös TPS:ssa mittavan uran luonut Antti Aalto.

Kolmasti MM-kisoissa pelannut ja Salt Lake Cityn olympialajoukkueeseen kuulunut ex-hyökkääjä on ollut tyytyväinen Leijonien otteisiin.

- Kaksi ensimmäistä peliä oli maalillisesti vielä vähän vaisumpia, Sveitsiä vastaan kulki sitten jo paremmin ja saatiin maalejakin ihan mukavasti, Aalto kommentoi.

NHL:ssä Anaheimia urallaan edustanut Aalto on tähän mennessä ollut tyytyväinen Suomen otteisiin ja uskoo joukkueen menestyvän myös turnauksen edetessä.

- Joukkueen puolustus on pelannut todella hyvin ja maalivahtipeli on myös ollut varmaa. Ei joukkueella ole puolustussuuntaan mitään hätää, kunhan maaleja saadaan niin Leijonilla on kaikki kunnossa. Itse en ole Suomen hyökkäyspelistäkään huolissani, tuntuu että media on ollut siitä tähän mennessä eniten huolissaan, Aalto arvioi.

Illan Italia-ottelusta keskushyökkääjä ennakoi maalirikasta vääntöä.

- Tänään varmasti nähdään yhdenlaiset maalintekoharjoitukset jäällä. Suomi on varmaan hallitseva osapuoli ja Italia tulee olemaan ottavana osapuolena, aktiiviuransa jälkeen TPS:n apuvalmentajanakin toiminut Aalto ennakoi.

Aalto uskoo Suomen joukkueen olevan valmiina kun todelliset ratkaisun hetket ovat turnauksessa käsillä.

- Joukkueen peli ei varmasti ole vielä ihan parhaimmillaan, mutta onneksi sen ei tarvitse vielä ollakaan. Hoidetaan Italia tänään kunnialla ja hiotaan hyökkäyspeliä kuntoon. Tosi paikat ovat sitten USA:ta ja Kanadaa vastaan ja silloin Leijonien pelin on oltava kunnossa, tällä hetkellä merkonomin opintojaan ammattikorkeakoulussa tradenomin tutkinnoksi täydentävä Aalto toteaa.  

Viimeksi muutettu tiistai, 02 lokakuu 2012 02:05

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia