perjantai, 18 toukokuu 2012 16:48

Areena valmis Tukholmasta tulijoita varten - Katso kuvat!

Kirjoittanut Heta Koski

Perjantai on MM-yleisön silmissä välipäivä, mutta joukkueille ja kisajärjestäjille pelitön päiväkään ei tarkoita vapaata.


Kisojen viimeiseksi viikonlopuksi koko MM-sirkus siirtyy Hartwall Areenalle, kun myös Tukholman puolivälierien voittajajoukkueet tavaroineen ja taustavoimineen sekä tähän saakka Ruotsin puolella kisoja seuranneet median edustajat saapuvat Helsinkiin. Tämä tarkoittaa vilkasta työpäivää mm. kisojen Team Service -huoltotiimille ja mediakeskuksen väelle.


Puolivälierissä pudonneiden Kanadan ja USA:n joukkueiden tiimit pakkasivat perjantaiaamupäivällä viimeisiä kamppeitaan kotimatkalle. Pukukopit oli ehdittävä siivota iltapäivällä Tukholmasta saapuvia uusia isäntiä, Venäjää ja Tsekkiä, varten.
Team Service valmisteli Venäjän joukkueen pukukoppia Hartwall Areenan pohjatasolla. Vielä eilen koppia miehittäneistä kanadalaisista muistuttivat enää nurkkaan hylätyt rikkoutuneet mailat.


Perjantaina puoliltapäivin Areenan mediakeskuksessa oli vielä väljää, mutta pian Tukholmasta saapuvat median edustajat tekevät finaaliviikonlopun tunnelmasta kirjaimellisesti todella tiiviin. Eilinen puolivälieräpäivä oli tähänastisista ruuhkaisin, mutta mitalipelien aikaan paikalla työskentelee jopa puolet enemmän toimittajia ja kuvaajia.

Viimeksi muutettu tiistai, 02 lokakuu 2012 02:05

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia