sunnuntai, 20 toukokuu 2012 17:09

Katsojatunnelmointia ennen Leijonien pronssipeliä

Kirjoittanut Kristiina Ylikunnari

Leijonat-toimituksen Kristiina Ylikunnari (tekstit) ja Silja Schemeikka (kuvat) kävivät fiilistelemässä aurinkoisella Hartwall Areenan alueella kisaturistien keskuudessa ennen Suomen pronssipeliä.


 

Eri puolilta Suomea pronssipeliin kokoontuneet Kati, Heidi, Henkka, Risto, Keijo ja Tapio uskoivat ehdottomasti Suomen voittoon. Ristolle, Keijolle ja Tapiolle Helsingin kisat olivat neljännet MM-kisat, johon he matkustivat moottoripyörällä.


 

Ruotsin puolelta tulleet Kaija ja Erkki uskoivat Suomen voittavan, vaikkakin voitto vaatii heidän mielestään Leijonien uudelleen syttymisen. Nyt meneillään olevat MM-kisat ovat 13. jääkiekon MM-kisat, johon he osallistuvat.


 

Porilaiset Anne ja Arttu olivat nähneet ennen pronssipeliä useita Suomen pelejä Hartwall Areenalla. Artulla oli suuri idoli kisoissa – HockeyBird. Äiti Annen mukaan Arttu seurasi pelin aikana HockeyBirdin tekemisiä enemmän kuin itse peliä. Pronssipelin voittajasta ei ollut epäilystäkään, Suomi tietenkin.


 

Pinkit leidit, Elli ja Tiina olivat tulleet Raumalta seuraamaan loppuotteluita. Heillä oli ”varma” tieto voitosta, 3-0.


 

Sulkavalaiset Elli ja Lassi olivat nähneet ennen sunnuntain pronssiottelua Suomen puolivälieräottelun USA:ta vastaan. Hekin uskoivat Suomen voittoon 4-2 ja lupasivat olla katsomon kannustusjoukoissa se kuudes kenttäpelaaja.


 

Kemiläinen Arto ei ollut nähnyt paikan päällä vielä yhtään peliä. Pronssiottelusta otetaan voitto, siitä ei ollut Artolla epäilystäkään. Vuoden 2003 kisoissa Arto oli saanut muistoksi kentältä katsomoon kimmonneen kiekon, joten tänä vuonna Leijonat-toimituksen kiitokseksi antama kiekko jatkoi kiekkoperinnettä.


 

Kati, Marko, Jari ja Veeti luottivat myös Suomen Leijoniin. Tamperelaisporukasta Marko veikkasi pelin päättyvän 4-2, muiden veikatessa 3-1. HockeyBird oli myös Veetin suosikki.


 

Espoolaisperheen Sadun, Niken ja Vilman odottaessa perheen isää muista kiireistä, he luottivat Suomen voittoon. Satu veikkasi 4-2, Niken ja Vilman veikatessa 3-1.


 

 

 

 

Viimeksi muutettu tiistai, 02 lokakuu 2012 02:05

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia

A-maajoukkueen kausi 2019-20

7.-10.11.2019:
Karjala-turnaus (EHT), Helsinki
Pääsyliput: Ticketmaster

12.-15.12.2019:
Channel One Cup (EHT), Tshekki & Venäjä

6.-9.2.2020:
Beijer Hockey Games (EHT), Helsinki & Ruotsi

Vko 15, 2020:
2 x FIN-DEN (EHC, Nordic Cup), Suomi

Vko 16, 2020:
2 x NOR-FIN (EHC, Nordic Cup), Norja

Vko 17, 2020:
2 x SWE-FIN (EHC, Nordic Cup,) Ruotsi

30.4.-3.5.2020:
Carlson Hockey Games (EHT), Tshekki

8.-24.5.2020:
MM-kisat, Lausanne & Zürich, Sveitsi

A-maajoukkueen uutiset kausi kaudelta