torstai, 12 toukokuu 2011 13:16

Haastattelu: Mika Pyörälän värisuorasta puuttuu enää kulta

Kirjoittanut

Pyorala_Mika_Leijonat_2011_750x750.jpg

Leijonien ykkösketjun työteliäs laitahyökkääjä Mika Pyörälä oli mukana voittamassa MM-hopeaa Moskovassa ja –pronssia Kanadan kisoissa. Slovakian MM-turnauksessa Pyörälällä on vain yksi tavoite ja se on maailmanmestaruus.


- Yhden värinen mitali vielä puuttuu ja sitä täältä haetaan. Meillä on koossa joukkue, jolla on mahdollisuus voittaa MM-kultaa. Leijonissa on loistava fiilis, kaikki tulevat toimeen keskenään ja pelaaminen on tuntunut hauskalta, Pyörälä sanoo.

- Olemme myös onnistuneet nousemaan tappioasemasta voittoon muutamassa pelissä ja se on ison joukkueen merkki, hän tietää.

Pyörälä kuitenkin sanoo, että Suomen pelin on vielä parannuttava, jotta maailmanmestaruus olisi mahdollista saavuttaa.

- Meidän pitää vielä nipistää vähän, pystyä vielä vähän parempaan. Ei meillä mitään isoa puutetta ole, mutta erikoistilanteita voi aina petrata, puolustusta tiivistää ja hyökätä älykkäämmin.

Seuraava askel kohti mitalipelejä pitää ottaa tänään, kun vastaan luistelee yllätysjoukkue Norja. Suomi lähtee kamppailuun selkeänä ennakkosuosikkina.

- Toivottavasti pääsemme hallitsemaan ottelua alusta lähtien, mutta mihinkään vastustajan aliarviointiin ei ole varaa. Norjalla on kova joukkue, jolla ei ole mitään hävittävää. Uskon ja tiedän, että Leijonat on valmiina, kun peli alkaa.

Suomen ja Norjan välinen puolivälieräottelu alkaa kello 17.15 Suomen aikaa.

Viimeksi muutettu keskiviikko, 03 lokakuu 2012 03:26

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia