Leijonat.fi

       

Virallinen Leijonat-appi

Äänestä Suomen otteluiden Lentävin Leijonapelaaja ja voit voittaa matkan jääkiekon MM-kisoihin Tanskaan!

Lentävin Leijonapelaaja -äänestykseen voi osallistua jokaisessa Suomen miesten A-maajoukkueen ottelussa PyeongChangin talviolympilaisten aikana 15.-25.2.2018.


Äänestys tapahtuu Leijonat-sovelluksen kautta ja osallistumisaika alkaa jokaisen Suomen ottelun 1. erän jälkeen ja päättyy ottelun päättyessä.

Pääpalkintona arvotaan kahden hengen MM-kisamatka jääkiekon MM-kisoihin Tanskaan. Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet, yksityishenkilöt, jotka ovat  Finnair Plus -jäseniä.

Jos et vielä ole jäsen voit liittyä veloituksetta täältä: http://www.finnair.com/fi/fi/join?c_token=MMDK2018)
Lisäksi ottelukohtaisina palkintoina arvotaan virallinen Leijonat-fanituotepaketti kaikkien ottelun aikana äänestäneiden kesken. Paketti sisältää Leijonat päähineen, huivin ja kangaskassin.

Pääpalkinto sisältää Finnairin meno-paluulennot kahdelle henkilölle Helsingistä Tanskan Billundiin 11.5.-13.5.2018, lentokenttäkuljetukset Billund – Århus -Billund, 2 vrk:n majoitus kahden hengen huoneessa hotelli Ritz Århusissa, 12.5. Kanada-Suomi -ottelun otteluliput sekä kisakuljetukset Århusin ja Herningin välillä.

Pääpalkinto arvotaan maanantaina 5.3.2018 klo 12:00.

Palkinto toimitetaan postitse tai se on noudettavissa järjestäjältä erikseen sovittavalla tavalla.

Kilpailun tarkemmat säännöt ja ehdot luettavissa osallistumissivustolla.

Lataa Leijonat-sovellus App Storesta tai Google Play Storesta ja osallistu kilpailuun!

App Storesta ja Google Play Storesta löytyvä Leijonat-sovellus kokoaa maajoukkueuutiset ja Leijonien sosiaalisen median kanavat sisällöt näppärästi yhteen pakettiin. Sovelluksen kautta pääsee myös osallistumaan arvontoihin ja kilpailuihin, ja hyödyntämään Jääkiekkoliiton ja sen kumppaneiden säännöllisesti vaihtuvat edut ja tarjoukset.

 

 

Lataa puhelimeesi

Tutustu etuihin

Leijonalauman etusivuSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: