Leijonat.fi

       

Virallinen Leijonat-appi

Leijonat-sovelluksen lataaja voitti Leaderin patukat vuodeksi

Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanina tänä syksynä aloittanut Leader Foods tarjoaa arvonnan voittajalle vuoden patukat. Voittaja saa valita useista makuvaihtoehdoista minkälaisia proteiini- ja raakapatukoita hän seuraavan vuoden aikana haluaa nauttia. 


Kaikista Leijonat-sovelluksen lataajista vuoden Leader-patukat voitti Nikke Siltanen!

Arvonta suoritettiin keskiviikkona 30. marraskuuta kaikkien Leijonat-sovelluksen 7.11.2016 mennessä ladanneiden käyttäjien kesken. Arvonta oli käynnissä Karjala-turnauksen ja Lätkä&Säbä-messujen aikaan marraskuun alussa. 

Leijonat-sovellus on kaikille Leijona-faneille tarkoitettu ilmainen sovellus, joka tuo kännykkään mm. tulospalvelun, maajoukkueuutiset ja Leijonien sosiaalisen median kanavien sisällöt kootusti, yhdessä paketissa.

Leader Foods on vuonna 2001 perustettu kotimainen elintarvikealan edelläkävijäyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi laadukkaita välipala-, proteiini- ja suklaatuotteita, terveysvaikutteisia elintarvikkeita, sekä vitamiineja ja urheiluravinteita. Leader on nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä yritys, jonka saavutukset näkyvät markkinajohtajuutena useilla tuotealueilla Suomessa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Vantaalla ja tuotantolaitokset Toholammilla ja Vantaalla. Sen palveluksessa työskentelee yli 100 henkilöä. Leaderin brändeihin kuuluvat mm. BareBar, Protein So Much Taste!, Raw Choco, Leader Natural Foods ja Vida. Yhtiö investoi jatkuvasti uuteen tuotantokapasiteettiin ja on avannut vuoden 2016 aikana oman juomatehtaan sekä erikoissuklaiden tuotantolaitoksen. www.leader.fi

Viimeksi muutettu

Lataa puhelimeesi

Tutustu etuihin

Leijonalauman etusivuSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: